ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-06-2014, ora 05:39

Cum iti ingrijesti corect parul vopsit

Articol de Madalina Irimia

Odata colorat, parul devine mai pretentios si are nevoie de ingrijire speciala. Rasfata-l cu cele mai hranitoare produse, protejeaza-l de frig si mentine-l matasos si stralucitor, ca sa te bucuri cat mai mult de o culoare intensa, ca a Claudiei Schiffer.

Protejeaza firul de par cu produse adecvate

Produsele destinate intretinerii parului colorat au actiune mai blanda si o combinatie speciala de ingrediente nutritive, ce ajuta la refacerea firului de par, ofera hidratarea optima si protejeaza totodata culoarea, mai mult timp.

Spala-te pe cap cu apa calduta

Evita spalarea parului cel putin 48 de ore dupa colorare, pentru a permite pigmentilor sa se fixeze mai bine pe firul de par si a lasa suficient timp pentru refacerea stratului protector de sebum. De asemenea, ca sa pastrezi culoarea intensa, e recomandat sa eviti apa fierbinte, care estompeaza culoarea si usuca firul de par.

Usuca parul natural

Incearca sa renunti pe cat posibil la uscator si la aparatele de coafat, caci agreseaza firul de par si oxideaza culoarea, care isi va pierde stralucirea. Daca nu poti sa renunti la uscator, foloseste-l la cea mai mica viteza, cand aerul este aproape rece.

Nu abuza de produsele de styling

Alege si foloseste cu grija spuma, fixativul si alte produse de aranjare si vei evita incarcarea si suprasolicitarea firului de par. Cele mai recomandate produse in cazul tau sunt serurile pentru netezire, uleiurile pentru stralucire si sprayurile pentru intretinere zilnica, toate bazate obligatoriu pe ingrediente naturale si hidratante.

Sursa: Unica.ro

Foto: frumusete.ele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii