A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832438.3664.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum iti determina creierul activitatea sexuala. Rezultatele unui studiu bazat pe studenti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-07-2014, ora 09:09

Cum iti determina creierul activitatea sexuala. Rezultatele unui studiu bazat pe studenti

Articol de Cristian Amariei

Conform unui studiu recent, medicii pot prezice din timp ce activitati sexuale vei avea in viitor, studiind activitatea creierului in alte circumstante, scrie Daily Mail.

Spre exemplu, persoanele carora creierul incepe sa devina mai activ in momentul in care se uita la filme erotice, vor fi mai active din punct de vedere sexual.

Un grup de studenti a fost supus un astfel de test, iar dupa 6 luni de vizionarea aceluiasi film erotic prezentat de medici au venit inapoi la clinica pentru a prezenta activitatea sexuala din ultima jumatate de an. Iar cei care au avut o activitate cerebrala ridicata in timpul vizionarii imaginilor au avut parte si de mai multa "actiune" in viata reala.

Terapeutul Laura Berman a explicat pentru Daily Mail si motivul acestui rezultat. Dincolo de nivelul de testosteron, cei care au fost crescuti cu o anumita rusine fata de activitatile sexuale vor avea in viata si mai putine astfel de activitati.

Sursa: ziare.com

Foto: opinii.biz

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii