A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663940.013.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum iti dai seama ca fructele sau legumele cumparate sunt vechi, chiar daca arata bine
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-09-2016, ora 11:28

Cum iti dai seama ca fructele sau legumele cumparate sunt vechi, chiar daca arata bine

Articol de Madalina Irimia
Unele fructe sau legume din supermarket, chiar daca inca au un aspect placut, nu mai sunt proaspete. Iata la ce detalii sa fii atent ca sa nu le cumperi.

Morcovii: cei adusi la vanzare ultimii, pentru ca au stat la intuneric, nu au mustati. Alege-i pe cei care au urme de verde la capat, pe cei luciosi. Zgaraie cu unghia morcovul. Cel vechi este sec.

Dovleceii: alege leguma cu codita tare si puful tepos. Codita stransa este semn ca leguma este veche.

Varza si conopida: trebuie sa aiba cotorul alb si cu miros specific.

Ciupercile: daca incerci sa desfaci pielita unei palarii, aceasta se desface usor, fara sa se rupa, daca este proaspata. Taietura de la piciorul ciupercii este alba; cele vechi au piciorul stafidit.

Portocalele: cantareste-le din mana: cele grele sunt proaspete. Coaja trebuie sa fie lucioasa si, daca o zgarii cu unghia, trebuie sa miroasa puternic.

Merele: cele mai noi sunt lucioase. Fac parte din categoria fructelor rezistente, asa ca alege-le pe cele intregi, fara lovituri.

Rosiile: mirosul este principalul criteriu: freaca usor cu buricul degetului rosia, in locul in care se prinde de codita, si miroase-o. Daca simti o aroma vaga de frunza de rosie, merita sa o cumperi.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: legume, fructe, indicii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii