A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661907.1798.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum iti convingi prietenul sa nu se mai urce beat la volan? Ii faci o farsa si ii spui ca s-a trezit dintr-o coma de 10 ani (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-12-2013, ora 16:14

Cum iti convingi prietenul sa nu se mai urce beat la volan? Ii faci o farsa si ii spui ca s-a trezit dintr-o coma de 10 ani (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Prietenii unui barbat din Louisville, Kentucky, care a fost arestat de 5 ori pentru ca s-a urcat baut la volan, i-au pus la cale o farsa elaborata, pentru a-l convinge sa nu mai conduca beat.

Tom Mabe, celebru pentru farsele sale de pe canalul de Youtube „MaybeInAmerica”, a profitat de faptul ca prietenul sau a adormit in urma unei betii, si a creat un decor de film. A transformat biroul intr-un salon de spital, iar o echipa de actori au jucat rolurile de medici, totul pentru a-l convinge pe barbat ca tocmai s-a trezit dintr-o coma de 10 ani. Ei au cerut permisiunea familiei prietenului respectiv sa puna la cale farsa.

Cand se trezeste, barbatul afla ca a fost implicat intr-un accident in 2013 si ca acum este anul 2023, iar in tot acest timp el s-a aflat in coma. Omul cere sa isi vada nevasta si fiica.

Prietenii i-au pregatit un ziar fals, din care barbatul afla ca Miley Cyrus a ajuns sa traiasca intr-un parc de rulote si risca evacuarea, pentru ca isi tot face nevoile in curtea vecinilor. O alta stire falsa din viitor este ca Justin Bieber isi sarbatoreste cea de-a zecea aniversare cu „partenerul sau de viata”.

Pana la urma, doctorul incepe sa ii care palme peste cap si sa ii spuna ca a fost arestat de 5 ori pentru ca a condus baut. Masca ii cade de pe fata si barbatul il recunoaste pe prietenul sau, Tom Mabe.

Filmul se termina cu mesajul „sarbatori fericite, nu conduceti bauti”.

Sursa: gandul.info

     
Tag-uri: barbat, coma, spital
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii