A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675754.1721.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum isi testeaza FACEBOOK angajatii pentru a vedea daca pot face fata unor situatii de criza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-02-2014, ora 17:01

Cum isi testeaza FACEBOOK angajatii pentru a vedea daca pot face fata unor situatii de criza

Articol de Cristian Amariei

Facebook, operatorul celei mai mari retele de socializare online din lume, deruleaza teste de stres pentru angajati, cu scopul de a analiza capacitatea acestora de a raspune la atacuri informatice.

Cand o companie detine informatiile personale a peste un miliard de persoane, securitatea nu poate fi tratata superficial, potrivit portalului portalului Ars Technica.

Testele la care au fost supusi membrii echipei de securitate a Facebook au fost dezvoltate de catre directorii companiei, iar angajatii nu au stiut nimic despre acestea.

In una din situatii, echipa de securitate a descoperit un laptop conectat la reteaua companiei, iar intr-un alt caz un agent FBI le-a transmis un pont despre compromiterea sistemului de la un IP din Beijing.

Echipa Facebook a reusit sa rezolve ultima problema in cateva ore, insa concluziile cele mai importante pentru conducere au fost modul in care acestia au colaborat si cat de rapid au reusit sa se mobilizeze.

Sursa: mediafax.ro

foto: urbanchristiannews.com

     
Tag-uri: angajati, facebook, test
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii