A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618676.1624.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum eviti iritatiile dupa epilat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-05-2014, ora 10:00

Cum eviti iritatiile dupa epilat

Articol de Madalina Irimia

Cum iti ingrijesti pielea dupa ce indepartezi firele inestetice de pe fata? Cum eviti iritatiile dupa ce indepartezi punctele negre? Cosmeticiana Ana Albu iti dezvaluie metode sigure si la indemana pentru ca ritualul tau de frumusete sa fie unul reusit.

Tenul curat si pielea catifelata necesita o ingrijire adecvata. Fie ca iti pensezi sprancenele sau iti epilezi mustata, ca iti indepartezi cateva fire de sub barba sau iti scoti punctele negre, pielea va ramane putin iritata. Pentru ca totul sa fie in regula, nu trebuie decat sa tii cont de doi pasi foarte importanti: dezinfectarea si calmarea.

Epilarea mustatii

Zona de deasupra buzei superioare, mai exact perisorul de la mustata, se poate epila cu o fasie subtire de ceara calda. Nu incerca acasa epilarea cu benzi reci. Dar, daca alegi aceasta varianta, poti indeparta surplusul de ceara cu ulei pentru bebelusi.

Dezinfecteaza pielea cu putin tonic. Uleiul de galbenele calmeaza foarte bine, fiind un produs recunoscut pentru proprietatile calmante mai ales pentru tenul sensibil si cel cuperozic. Daca nu ai ulei de galbenele, incearca sa plimbi pe zona respectiva un cub de gheata. In cazul in care iti apar bubite dupa epilat, poti incerca o crema pe baza de nistatina sau un antibiotic pudra. Pe ambele le poti procura de la farmacie.

Integral pe unica.ro

Foto: acasa.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii