A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829956.7838.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum esti urmarit pe Internet cu fiecare click
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-02-2014, ora 05:37

Cum esti urmarit pe Internet cu fiecare click

Articol de Cristian Amariei

Activitatea si informatiile fiecarui utilizator de pe Internet ar putea fi urmarite, pas cu pas, ne avertizeaza specialistii in domeniu.

Serviciile caremonitorizeaza traficul web si implicit fiecare click si fiecare pagina pe care ajungi, iau de cele mai multe ori, independent de vointa utilizatorului, decizia referitoare la stergerea sau pastrarea datelor colectate despre acesta.

Cei familiari cu tehnologia ar putea spune ca activarea functiei "Do-Not-Track" dinbrowser impiedica urmarirea traficului lor pe internet.

De fapt, potrivit specialistilor BitDefender, pornirea acestei functii exprima dorinta utilizatorului de a nu ii fi urmarite tranzactiile, click-urile, istoria navigarii, activitatile pe retele sociale, articolele accesate sau interogarile facute pe motoarele de cautare.

"Totusi, aceasta optiune este la fel de utila precum un cutit intr-o lupta cu arme de foc", se arata in analiza facuta de BitDefender.

Integral pe ziare.com

Foto: meeshsparks.tumblr.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii