A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816717.0198.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum erau sa-l tina in inchisoare articolele de pe blog pe fostul premier
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-04-2013, ora 18:59

Cum erau sa-l tina in inchisoare articolele de pe blog pe fostul premier

Articol de Madalina Irimia

Unul dintre punctele-forte ale recursului procurorilor DNA la decizia de eliberare conditionata din inchisoare a fostului premier Adrian Nastase a fost atitudinea de permanenta contestare a pedepsei primite pe care acesta a afisat-o in articolele publicate, din inchisoare, pe blogul personal.

Judecatoarea care a facut opinie separata si a cerut ca Nastase sa ramana in inchisoare, Carmen-Constanta Balaci, a dat dreptate procurorilor, ba chiar a cerut ca instanta sa se pronunte pe caracterul lucrarii stiintifice publicate de Nastase din inchisoare, motivand ca parerea membrilor comisiei din Penitenciarul Jilava nu este suficienta.

Justitia in ierarhia sistemului de valori al condamnatului Nastase Adrian ocupa un loc minor”, au incercat sa demonstreze procurorii DNA la recurs, conform motivarii deciziei Tribunalului Bucuresti. Acestia au citat mai multe articole publicate de Nastase pe blog, in care acesta contesta infractiunea comisa si pedeapsa primita si se considera un detinut politic.

Integral pe gandul.info

Foto: ghimpele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii