A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757232.2077.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum dispar ridurile fine, petele si leziunile provocate de acnee
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2014, ora 08:03

Cum dispar ridurile fine, petele si leziunile provocate de acnee

Articol de Madalina Irimia

Ridurile fine, petele care apar in urma expunerii la soare si leziunile cauzate de acnee nu mai sunt un motiv de ingrijorare, deoarece ele pot fi tratate cu peeling chimic, spun specialistii, potrivit unui comunicat.

Peelingul chimic este o metoda de intinerire faciala care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substante chimice, avand rolul de a indeparta celulele moarte si de a stimula regenerarea celulara. In functie de particularitatile si problemele tenului, acesta se realizeaza in mai multe grade de profunzime si cu substante diferite.

"Interventia noninvaziva are capacitatea de a rezolva personalizat imperfectiunile tenului, prin posibilitatea alegerii nivelului de penetrare a epidermei: superficial, mediu sau profund. In functie de caracteristicile pielii, se poate opta pentru una dintre cele trei variante, ele putand fi parcurse si progresiv daca este nevoie. Mai apoi, in functie de profunzimea stratului de piele care trebuie revitalizat, se alege si tipul de agent folosit", explica Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva la Spitalul Medicover.

Peelingul chimic solutioneaza problema ridurilor fine de expresie de sub ochi si din zona gurii, dar si pe cele datorate expunerii excesive la soare, imbatranirii sau factorilor ereditari. In plus, se adreseaza tenurilor care sufera de acnee sau care au ramas cu cicatrice in urma acestora, diminueaza pistruii si intensitatea petelor solare, dar si a celor pigmentare. Datorita spectrului larg de actiune si a efectelor pozitive este importanta alegerea perioadei in care se programeaza aceasta interventie.

Integral pe mediafax.ro

Foto: promotii.slimart.ro

     
Tag-uri: urme, acnee, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii