ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-02-2014, ora 11:01

Cum dezvaluie sanii unei femei insarcinate sexul bebelusului inca nenascut?

Articol de Madalina Irimia

In toate societatile umane exista numeroase mituri, iar una dintre temele referitoare la care superstitiile se dovedesc a fi aproape netarmuite este prezicerea sexului unui copil nenascut.

Unul dintre miturile populare este ca atunci cand abdomenul femeii insarcinate este umflat in partea de sus, bebelusul va fi un baiat, iar cand este umflat in partea de jos, viitorul copil va fi o fetita.

Jena Pincott, un jurnalist specializat in stiinta, afirma ca acest mit este eronat si ca lumea se uita in locul gresit. Sanii unei femei, si nu abdomenul sau, dezvaluie sexul viitorului copil.

In noua sa carte, intitulata "Do Chocolate Lovers Have Sweeter Babies?", Pincott sustine ca mamele care poarta in pantece o fetita vor dezvolta sani mai mari decat mamele de baieti.

Pincott afirma in cartea sa ca sanii unei femei ce urmeaza sa nasca o fetita cresc cu aproximativ 8 centimetri, pe cand cei ai unei mame de baiat se dezvolta doar 6,3 cm. Jurnalista afirma ca diferenta se datoreaza cantitatii de testosteron create de fetusul de sex masculin, acest hormon inhiband dezvoltarea sanilor viitoare mamici.

Integral pe descopera.ro

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: femeie, sarcina, bebelus
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii