A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830962.0853.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum au speriat 3 studenti milioane de oameni: Filmuletul in care un vultur este surprins rapind un copil din parc este un trucaj! (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-12-2012, ora 16:03

Cum au speriat 3 studenti milioane de oameni: Filmuletul in care un vultur este surprins rapind un copil din parc este un trucaj! (VIDEO)

Articol de Cristian Amariei

Un filmulet in care un vultur prinde in ghearele sale un copil, intr-un parc din Canada, a devenit viral la numai o zi de la postarea pe Youtube.

Peste 2 milioane de internauti au ramas socati de scena surprinsa de camera video, cand un vultur ridica de la sol un copil si la cateva secunde il scapa, sub ochii unui adult.

Miercuri, Centrul NAD din Montreal a informat pe blogul institutiei ca filmuletul este opera unor studenti care studiaza la aceasta scoala animatia 3D si designul digital, scrie CTV News.

Atat vulturul, cat si copilul au fost create ca animatii 3D si integrate ulterior in filmulet”, se arata pe blogul scolii.

Cele 3 genii care stau in spatele acestui film ce a socat milioane de oameni din intreaga lume sunt Normand Archambault, Loic Mireault si Felix Marquis-Poulin.

Cursul de simularea productiei, ce se studiaza in semestrul al cincilea, are drept scop crearea unor proiecte creative in functie de productia industriei si standardele de calitate", se precizeaza pe blogul scolii.

Pot sa va asigur ca filmul este o farsa si sunt 99% sigur ca pasarea este o pasare Osprey, de dimensiunea unui soim si mananca pesti, nu copii mici”, a declarat David Bird, profesor de biologie la Universitatea McGill din Canada.

Integral pe b1.ro

     
Tag-uri: vultur, copil, parc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii