A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663917.6242.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum au reusit teroristii sa pacaleasca securitatea de pe Ataturk, unul dintre cele mai bine pazite aeroporturi din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-06-2016, ora 11:12

Cum au reusit teroristii sa pacaleasca securitatea de pe Ataturk, unul dintre cele mai bine pazite aeroporturi din lume

Articol de Madalina Irimia
Ataturk era unul dintre aeroporturile cel mai bine pazite si, chiar si in aceste conditii, teroristi bine inarmati au lasat in urma zeci de morti si raniti. In aeroportul din Istanbul, primul inel de securitate era chiar la intrarea in terminal. Teroristii au gasit totusi o solutie pentru a intra in cladire.

"Primul terorist s-a aruncat in aer tocmai pentru a permite celorlalti sa patrunda prin primul filtru, prin prima centura de securitate", a declarat Catalin Harnagea, fost director SIE, citat de tvr. Expertii sunt de parere ca oricate filtre ar exista, teroristii tot pot gasi o bresa.

Ataturk este al doilea mare aeroport vizat de teroristi in doar 3 luni. in martie, cativa teroristi au intrat fara probleme in cladirea aeroportului Zaventem din Bruxelles, au ucis 31 de oameni si au ranit peste 300.

In Bruxelles, ca in mai toate aeroporturile europene, controlul de securitate se facea dupa zona de check-in si predare a bagajelor. Inclusiv la Otopeni, filtrul se face abia inainte de verificarea pasapoartelor. Acum, Belgia a schimbat regulile si primul inel de securitate este chiar la intrarea in cladirea aeroportului.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii