A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758767.3433.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum au reusit doua femei, mama si fiica, sa slabeasca impreuna 101 de kilograme
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2014, ora 13:03

Cum au reusit doua femei, mama si fiica, sa slabeasca impreuna 101 de kilograme

Articol de Madalina Irimia

Debbie Marchese, 53 ani, si Chloe Paul, 25 ani, mama si fiica, ajunsesera sa fie obeze din cauza pasiunii pe care cele doua au avut-o pentru preparate de tip fast-food.

Din cauza greutatii, cele doua femei nu mai puteau sa isi indeplineasca sarcinile zilnice. Oboseau repede chiar si atunci cand faceau un efort minim. Mai mult, Chloe Paul a rupt si doua scaune din cauza greutatii sale.

Pentru a scapa de kilogramele in plus, cele doua femei au decis sa faca o operatie de micsorare a stomacului. „Glumeam pe seama acestei operatii. Spuneam ca din doua vom ajunge una singura”, a marturisit Debbie Marchese.

In urma interventiei chirurgicale, Debbie a slabit 88 de kilograme si a reusit sa ajunga la tot atatea in prezent. Fiica ei insa, Chloe, a ajuns la 101 kilograme, de la 114 cat cantarea inainte de operatie. Impreuna, mama si fiica au reusit sa slabeasca, intr-un timp scurt, 101 de kilograme impreuna, potrivit Daily Mail.

Inainte sa isi schimbe stilul de viata, cele doua britanice mancau in jur de 4.000 de kilocalorii pe zi. Din meniul lor zilnic nu lipseau alimentele care aveau un continut bogat in zahar si alimente de tip junk-food.

Pentru Debbie, micul dejun consta in paine prajita cu unt, in timp ce Chloe prefera sa nu manance. La masa de pranz cele doua femei mancau patru sandwish-uri cu multa branza si chips-uri. La cina Debbie alegea o portie mare de spaghetti Bolognese, in timp ce Chloe manca o portie mare de orez cu curry, paine si unt.

Din meniul zilnic nu lipseau gustari precum biscuitii, inghetata, pungile cu chipsuri si patru cutii de sucuri carbogazoase.

In 2010, femeile au apelat la ajutorul unui medic, care le-a recomandat o operatie de micsorare a stomacului.

Rezultatele au inceput sa apara inca din prima luna de la operatie. La doi ani de la interventia de micsorare a stomacului, Debbie Marchese a reusit sa slabeasca jumatate din greutatea sa, in timp ce fiica sa a slabit doar 13 kilograme, deoarece, la scurt timp dupa ce a suferit operatia de micsorare a stomacului, a ramas insarcinata.

Am ramas insarcinata cu gemeni. Faptul ca, de curand, am nascut este principalul motiv pentru care nu am reusit sa slabesc la fel de mult ca mama mama mea”, a explicat Chloe Paul.

Sursa: gandul.info

Foto: thesun.co.uk,

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii