ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-07-2014, ora 15:01

Cum au reusit doi soti sa slabeasca, in 8 luni, 140 de kilograme impreuna

Articol de Madalina Irimia

Debbie si Iain Warmore iubiti inca din adolescenta au decis ca impreuna sa urmeze un program de slabit, pentru a scapa de kilogramele in exces. Cuplul din Bollington din Marea Britanie, a reusit ca in opt luni sa scape de jumatate din greutatea lor, respectiv 140 de kilograme.

Lucrul pe care l-am impartit impreuna a fost, mai presus de orice, dragostea pentru mancare. Problema noastra cea mai mare era ca mancam portii mari de mancare si multe dulciuri. De la o zi la alta luam tot mai mult in greutate si ne era tot mai greu sa slabim”, a declarat Debbie.

In urma cu doi ani, femeia, in varsta de 40 de ani, s-a imbolnavit de diabet de tip 2, iar medicii au avertizat-o ca, daca nu slabeste, s-ar putea sa aiba nevoie de o operatie de tip bypass, informeaza Daily Mail.

Dupa ce a aflat diagnosticul sotiei sale, Iain Warmore a decis sa isi sustina partenera ca sa duca o viata sanatoasa. Astfel, barbatul a insotit-o pe Debbie sa se inscrie intr-un program de slabit, la sfarsitul lunii iulie a anului trecut.

Urmand cu strictete toate recomandarile facute de specialisti, barbatul a slabit de la 140 de kilograme la 70 de kilograme, in timp ce femeia a reusit sa dea jos de la 135 de kilograme la 63 de kilograme.

Avem foarte putine fotografii cu noi din trecut, pentru ca ne era pur si simplu rusine de felul in care aratam. Acum lucrurile s-au schimbat in acest sens. Sunt de-a dreptul amuzata de cat de grasi eram. Acum, dupa ce am slabit, avem mai multa incredere in noi, ne putem cumpara haine cu usurinta”, a mai spus britanica.

Pentru ca sa reziste tentatiei de a manca de sarbatorile de iarna, cuplul a preferat sa stea izolat intr-un hotel din Llandudno.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii