A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664432.3437.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum au ajuns medicii americani sa prescrie Ampicilina romaneasca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-01-2013, ora 07:01

Cum au ajuns medicii americani sa prescrie Ampicilina romaneasca

Articol de Madalina Irimia

De ani buni, Antibiotice Iasi nu mai este doar producatorul national strategic de antiinfectioase, ci si un brand recunoscut pe piete ca SUA, Canada, Rusia, CSI, Africa, Orientul Mijlociu, Asia si Europa.

Exporturile au reprezentat un pansament foarte eficient pentru ranile lasate de efectele crizei asupra unei companii de stat, concretizate mai ales in scaderea consumului. Nu sunt insa numai dezavantaje intr-o structura a actionariatului majoritara de stat, cum este cea a Antibiotice: „Ministerul Sanatatii, in calitate de actionar majoritar, s-a comportat rezonabil, deoarece aproape in fiecare an, pe durata acestei crize, a fost de acord cu reinvestirea profitului, ceea ce pentru noi a insemnat finalizarea unor investitii importante“, spune directorul general al Antibiotice Iasi, Ioan Nani.

Astfel, dezvoltarea capacitatii de „Forme solide orale Comprimate“ si a unui Centru de Cercetare- Dezvoltare pentru produse noi a facut posibila includerea unor noi produse in nomenclator, care au influentat pozitiv cifra de afaceri. Rulajul a crescut cu 40% in 2012, ajungand la 301,4 mil. lei, comparativ cu 2008, iar orientarea catre alte piete a jucat un rol crucial in aceste cifre.

Integral pe capital.ro

Foto: finantistii.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii