A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757367.2535.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata tanara care a ramas blocata in toboganul cu apa pentru ca era prea grasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-08-2013, ora 07:03

Cum arata tanara care a ramas blocata in toboganul cu apa pentru ca era prea grasa

Articol de Madalina Irimia

Krystal Paterson, o tanara mama din Marea Britanie a slabit 64 de kilograme in doi ani, stanjenita dupa ce a ramas blocata intr-un tobogan cu apa.

In varsta de 28 de ani si mama a doi copii, Krystal Paterson avea 134 de kilograme si a slabit de rusine. Femeia a povestit publicatiei The Sun cum a ramas blocata intr-un parc de distractie din Germania atunci cand se juca cu fiica ei pe un tobogan cu apa. Vezi aici cum arata astazi femeia.

A fost nevoie de ajutorul a 6 muncitori pentru ca femeia sa se "deblocheze": oamenii au turnat galeti de apa in tub pentru ca aceasta sa alunece. "A fost cel mai rusinos moment din viata mea. Imi doream sa ma inghita pamantul", a povestit ea.

Krystal s-a pus pe treaba si in doi ani a slabit 64 de kilograme, trecand de la masura 26 la masura 12. Femeia a marturisit ca a fost supraponderala inca din copilarie si ca nu vrea ca fetele ei sa treaca prin acelasi "calvar".

Un alt moment care a convins-o ca trebuie sa ia masuri in legatura cu greutatea sa a fost atunci cand si-a cautat rochia de mireasa inainte de a se casatori acum 2 ani. "Intr-un magazin vanzatoarea mi-a spus ca nu avem rochie de mireasa masura ta. De atunci am trecut la dieta, mananc mai sanatos si folosesc constant bicicleta la sala." "Pana la urma mi-am luat rochia de mireasa visata" a mai completat ea.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: thesun.co.uk, facebook.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii