A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758631.4357.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata omul-copac. Povestea incredibila a barbatului care sufera de o boala pentru care nu exista niciun leac
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-05-2014, ora 11:08

Cum arata omul-copac. Povestea incredibila a barbatului care sufera de o boala pentru care nu exista niciun leac

Articol de Madalina Irimia

Indonezianul Dede Koswara se transforma lent intr-un copac si el nu poate fi ajutat cu niciun fel de medicament.

Cand avea 10 ani, Dede Koswara a cazut in padure si s-a zgariat la genunchi. Nimeni nu a dat atentie acestei zgarieturi, iar ranile nu s-au vindecat mult timp. Dupa o perioada au inceput sa treaca, dar in locul lor au aparut negi.

Cu timpul s-au inmultit si au inceput sa acopere tot mai mult din trupul lui Dede. Parintii lui era saraci si nu aveau bani pentru a-l duce la medic.

Dede a ramas fara prieteni si pentru ca starea lui a devit din ce in ce mai grava, s-a izolat complet de lume. Excrescentele au inceput sa semene cu coaja unui copac si i-au acoperit picioarele, mainile si fata. Treptat, membrele au inceput sa semene cu crengile unui copac, motiv pentru care a inceput sa fie numit "omul copac".

Orice miscare ii provoca dureri insuportabile si ii era foarte greu sa mearga.

Cand in satul lui a venit un circ ambulant, Dede a decis sa se alature artistilor. Dede aducea profituri bune si nu facea nimic decat sa stea cu o tablita pe care scria "omul-copac”.

Dede a fost vazut o echipa de filmare si dupa reportajul TV toata lumea a aflat „ovestea trista a omului-copac. Presedintele Indoneziei, Susilo Bambang Yudhoyono, a vazut acest reportaj si le-a solicitat medicilor ca Dede Koswaro sa fie tratat.

Cei mai buni medici indonezieni au inceput sa-l trateze pe Dede Koswara. El a fost supus unor interventii chirurgicale minutioase si deosebit de periculoase de indepartare a excrescentelor cu ajutorul laserului. In total au fost indepartate 5 kilograme de excrescente.

Pentru prima oara dupa multi ani, Dede a inceput sa spere ca va duce o viata normala. Dar boala nu a cedat si dupa un timp corpul lui a inceput din nou sa se transforme intr-un "copac”.

Dede Koswara sufera de boala Lewandowsky-Lutz sau epidermodysplasia verruciformis, o boala genetica deosebit de rara care este deocamdata incurabila.

Dede este nevoit sa indeparteze anual excrescentele care apar din nou.

Sursa: stirileprotv.ro

foto: strangewonderfulthings.com

     
Tag-uri: barbat, boala, copac
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii