A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758161.7675.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata o femeie la o luna dupa ce a renuntat la alcool. "Diferenta este surprinzatoare"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-05-2014, ora 10:08

Cum arata o femeie la o luna dupa ce a renuntat la alcool. "Diferenta este surprinzatoare"

Articol de Madalina Irimia

Toti suntem ingrijorati ca un pahar de vin in plus ne afecteaza silueta, dar nu ne gandim deloc la piele.

Ca sa afle daca alcoolul are efecte neplacute asupra tenului, Daily Mail i-a lansat o provocare unei femei de 40 de ani.

Femeia, Laura Hogarth, a fost de acord sa renunte timp de o luna la vin ca sa vada ce se intampla.

Ea obisnuia sa consume saptamanal cate cinci pahare mari de vin, un obicei al multor femei din zilele noastre, care simt nevoia sa se relaxeze astfel dupa o zi de munca.

Probabil ca multe din ele ar renunta la acest obicei daca ar sti ca alcoolul le afecteaza mult aspectul exterior, facandu-le sa arate mai batrane.

Dr. Nick Lowe, dermatolog renumit in Londra si Los Angeles, a spus: “Alcoolul are cateva efecte asupra organismului si niciunul din ele nu este bun. Unul din ele este o reactie chimica ce cauzeaza marirea vaselor de sange periferice, permitand sangelui sa treaca prin piele".

Iata ce a constatat Laura dupa ce a renuntat la vin timp de o luna.

In fotografia facuta in ultima zi in care a baut alcool, Laura avea fata rosie, fruntea si nasul lucioase si multe pete uscate pe obraji. “Roseata era coborata si pa gat si decolteu”, spune femeia.

De-a lungul celor patru saptamani, Laura a inceput sa sesizeze unele schimari, vizibile si in fotografiile facute in timpul experimentului. Chipul ei a inceput incet-incet sa se lumineze, pentru ca in final diferentele fata de prima fotografie sa fie de-a dreptul uluitoare.

Am tenul mai curat si mai alb. Par mai tanara…. In afara de asta, am slabit aproape doua kilograme, fara sa tin dieta. Dorm mult mai bine, ma simt mai odihnita si mai energica. In concluzie, arat mult mai bine si ma simt mai bine”, a spus Laura.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: dailymail.co.uk

     
Tag-uri: femeie, alcool, piele
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii