A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629393.8258.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata noua IUBITA a lui Dorian Popa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
30-06-2014, ora 18:08

Cum arata noua IUBITA a lui Dorian Popa

Articol de Madalina Irimia

Weekendul trecut, solistul si-a facut aparitia la deschiderea unui restaurant din Centrul Istoric, de mana cu o “bomba sexy”, asa cum o numeau cei prezenti. Claudia este iubita lui Dorian, pe care actorul o admira si se mandreste cu ea peste tot.

Am venit impreuna la deschiderea restaurantului prietenului meu Dima, din Lala Band. Am intarziat putin pentru ca noi muncim. Am fost la salon si am stat pana a plecat ultimul client. Cum am ales-o pe Claudia? Hmm… Asa a vrut Dumnezeu, asa a fost sa fie”, ne-a declarat Dorian. “A fost totul natural, asa cum se intampla intr-un cuplu”, a completat bruneta, conform wowbiz.ro.

Si Claudia este mandra ca ea este norocoasa ce a “castigat” postul de “iubita a lui Dorian”, desi stie ca sunt multe doritoare. “Ce sa zic… este flatant sa fii iubita lui Dorian”, a adaugat ea.

Cand a venit vorba de gelozie, Dorian Popa ne-a asigurat ca iubita lui nu e geloasa, in schimb, in ceea ce-l priveste, lucrurile stau cu totul altfel. “Hai sa evitam subiectul ca nu e relaxant pentru mine”, a conchis artistul.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii