A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815789.6419.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata noile birouri Google din Tel Aviv (Foto)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2013, ora 08:00

Cum arata noile birouri Google din Tel Aviv (Foto)

Articol de Madalina Irimia

Birourile Google viu colorate din Tel Aviv (Israel), instalate la sfarsitul anului trecut, arata mai degraba ca o parte a unui hotel dintr-o vacanta de vis, decat ca obisnuitele spatii de lucru.

Proiectat de Evolutia Camenzind, in colaborare cu Setter Architects si Studio Yaron Tal, noul campus Google din Tel Aviv ocupa sapte etaje si se intinde pe suprafata totala de 85.000 metri patrati. Camerele de lucru ale Google din Turnul Electra au vedere spre oras.

Considerat drept un proiect reprezentativ pentru Google in dezvoltarea de medii de lucru inovatoare, campusul deserveste cerintele si nevoile angajatilor, dupa cum spun reprezentantii Google. Pe pereti veti vedea desene viu colorate, mesele pentru picnic si canapelele "green" nu lipsesc, iar totul pare un haos... organizat.

Aproape 50% din spatiu a fost alocat crearii de locuri de comunicare, oferind, totodata, nenumarate posibilitati angajatilor de a colabora si de a comunica intr-un mediu creativ.

In plus, fiecare etaj a fost construit luand in considerare diverse aspecte de proiectare si durabilitate.

In septembrie anul trecut, Google a implinit 14 ani de la infiintare. Corporatia americana multinationala, care detine cel mai popular motor de cautare pe internet, a fost fondata in 1998 de doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page si Sergey Brin.

Sursa: apropo.ro

Foto: fubiz.net, sneakhype.com, highsnobiety.com, freshome.com

     
Tag-uri: Google, birouri, Tel Aviv
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii