ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2014, ora 15:58

Cum arata masina care va inlocui legendarul taxi londonez

Articol de Cristian Amariei

Nissan a dezvaluit o versiune restilizata a modelului NV200, programat sa inlocuiasca legendarul taxi londonez, incepand cu luna decembrie a acestui an, scrie automarket.ro.

Modelul, prezentat pentru prima data in august 2012, a fost supus unor operatiuni de restilizare, la solicitarea primarului Londrei si a autoritatilor de transport locale. Asa se face ca oamenii care au lucrat la designul modelelor Juke si Qashqai au fost insarcinati sa dea o identitate noua modelului, o identitate care sa respecte mostenirea vechiului taxi londonez.

Designerii au fost nevoiti sa asculte de ideile primarului, de cele ale principalilor actionari ai firmelor de taxi, dar si de parerile soferilor. Dupa mai multe incercari, studioul de creatie a venit cu rezultatul pe care il vedem astazi. NV200 a primit o noua grila frontala, spoilere restilizate si blocuri optice rotunde. Toate aceste detalii incearca sa apropie viitorul taxi de actualul model, intrat deja in istorie. Nu vor lipsi nici luminile LED pentru caseta luminoasa inscriptionata Taxi.

     
Tag-uri: Londra, taxi, masina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii