A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832723.3053.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata lacrimile noastre la microscop. Ce a observat un fotograf este de-a dreptul impresionant
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-07-2015, ora 12:23

Cum arata lacrimile noastre la microscop. Ce a observat un fotograf este de-a dreptul impresionant

Articol de Cristian Amariei
Un fotograf a demarat un proiect cu adevarat special. Maurice Mikkers este initiatorul proiectului “The “Imaginarium of Tears”, prin care arata cat de diferite sunt lacrimile noastre, in functie de starile pe care le traim.
Fotograul olandez a inceput un experiment, impreuna cu prietenii sai. Acesta i-a rugat pe fiecare sa isi aleaga un mod diferit de a-si provoca lacrimi: fie de la ceapa tocata, ardei iuti sau chiar sa planga din motive de bucurie sau tristeste.

Fiecare lacrima a fost pusa la microscop si transpusa intr-o microfotografie, iar rezultatul este unul uimitor. La prima vedere lacrimile seaman cu fulgii de nea si fiecare are o textura diferita.

Concluzia experimentului este ca fiecare lacrima arata diferit si isi schimba compozitia in functie de starile traite de individ in acel moment. Fiecare lacrima contine o varietate de substante biologice, inclusiv ulei, anticorpi si enzime.

Chiar daca experimentul nu are la baza o teorie stiintifica, este o idee interesanta, care ne ofera o alta perspectiva asupra corpului uman.

Cum arata o lacrima de la taiat ceapa si ardei
Cum arata o lacrima de la uitat in bec timp de cateva minute
Mai multe fotografii aici.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii