A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662251.7941.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata la 18 ani fetele care au fost schimbate la nastere. "Ma bucur ca s-a intamplat asa"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-11-2013, ora 11:50

Cum arata la 18 ani fetele care au fost schimbate la nastere. "Ma bucur ca s-a intamplat asa"

Articol de Madalina Irimia

In 1995, povestea lor a emotionat Statele Unite. Acum, cele doua fete care au fost schimbate la nastere au ajuns la varsta majoratului, scrie stirileprotv.ro.

Callie si Rebecca au fost schimbate din greseala la nastere, iar la 3 ani, un judecator a decis ca ele sa ramana la familiile cu care au crescut. Acum, la 18 ani, cele doua spun ca sunt fericite, chiar daca nu traiesc alaturi de parintii biologici.

"N-as schimba nimic", spune una din fete, care locuieste in Virginia. "Ma bucur ca am fost schimbata la nastere pentru ca imi iubesc foarte mult familia si nu-mi pot imagina viata fara cei din jurul meu“.

Psihologii considera ca e normal ca fetele sa se ataseze de familiile adoptive, chiar daca erorile medicale de la spital au provocat adevarate drame in aceste familii.

Cu adevarat fascinant este ca una dintre mame s-a impacat cu sotul ei dupa ce acesta s-a indragostit imediat de copil, atunci cand l-a vazut, fara sa stie ca nu e de fapt fiica lui.

Foto: dailymail.co.uk

Foto: news.com.au

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii