A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675245.5697.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata fotografia unui cartof de un milion de euro
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-01-2016, ora 09:14

Cum arata fotografia unui cartof de un milion de euro

Articol de Cristian Amariei
O fotografie care prezinta un cartof irlandez a fost cumparata de un om de afaceri european cu aproape un milion de euro, imaginea fiind realizata de Kevin Abosch, un artist celebru pentru fotografierea unor vedete precum Johnny Depp si Dustin Hoffman, informeaza bbc.co.uk.
Nu este prima data cand cineva imi cumpara arta chiar de pe perete. Am baut impreuna (cu omul de afaceri - n.r.) doua pahare cu vin, iar el a spus: „Chiar imi place asta”. Dupa alte doua pahare cu vin a spus „Chiar vreau asta”. Doua saptamani mai tarziu, am stabilit pretul", a declarat fotograful Kevin Abosch pentru The Sunday Times.

Kevin Abosch a fotografiat cartoful irlandez organic in anul 2010, folosind o singura sursa de lumina si o camera digitala. in imagine, cartoful apare pe un fundal negru.
Kevin Abosch, in varsta de 46 de ani, este recunoscut pentru fotografierea unor celebritati precum actorii Johnny Depp si Dustin Hoffman, regizorul Steven Spielberg, artista Yoko Ono, fosta sotie a cantaretului John Lennon, precum si activista pakistaneza Malala Yousafzai.

Pretul de pornire pentru unul dintre portretele realizate de Kevin Abosch depaseste 260.000 de euro. Artistul a spus ca intelege ca acest pret este considerat "absurd" de unii oameni.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: fotografie, cartof, pret
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii