A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661833.7957.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata acum septupletii a caror poveste a facut inconjurul lumii in 1997
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-11-2013, ora 16:00

Cum arata acum septupletii a caror poveste a facut inconjurul lumii in 1997

Articol de Madalina Irimia

Primii septuleti din lume care au supravietuit cu totii dupa nastere au ajuns in acest an la frumoasa varsta de 16 ani. Alexis, Brandon, Joel, Kelsey, Kenny, Natalie si Nathan McCaughey, din SUA, si-au celebrat marti ziua de nastere, scrie Daily Mail.

Bobbi si Kenny, parintii celor sapte frati, au povestit ca intotdeauna si-au dorit o familie mare, astfel ca atunci cand medicii au explicat ca sarcina ar putea fi periculoasa, femeia a preferat sa-si asume riscul. „Nu voi uita niciodata ziua in care am aflat ca sunt atat de multi”, si-a amintit Bobby, precizand ca inainte de ramane insarcinata urmase un tratament pentru fertilitate. „Imi venea sa strig de fericire”, a adaugat ea.

Astfel, in 19 noiembrie 1997, sotii McCaughey, care aveau deja o fiica in varsta de aproape 2 ani, deveneau din nou parinti.

Evenimentul a fost atat de mult mediatizat, incat presedintele SUA de la vremea respectiva, Bill Clinton, a telefonat pentru a felicita familia, iar Oprah i-a invitat in emisiunea sa. In urma emisiunii respective, familia a primit in dar o casa mai mare decat cea pe care o aveau, un automobil cu mai multe locuri, scutece pentru primii doi ani de viata al septupletilor, dar si burse de scolarizare a copiilor la orice universitate din Iowa.

In perioada copilariei, doi dintre frati, Alexis si Nathan, au avut nevoie de interventii chirurgicale pentru ca se nascusera cu o forma usoara de paralizie cerebrala. Acum, acestia sunt bine si au preocupari normale oricarui adolescent.

In ceea ce priveste viitorul, cei sapte frati si-au facut deja planuri: Brandon doreste sa aiba o cariera in armata, Kenny vrea sa lucreze in constructii, Nathan in stiinta, Joel este pasionat de calculatoare, Kelsey de cosmetica, iar Alexis si Natalie vor da devina profesoare.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii