A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629877.3029.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata acum actrita care a interpretat-o pe sclava Isaura
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
17-06-2014, ora 05:30

Cum arata acum actrita care a interpretat-o pe sclava Isaura

Articol de Madalina Irimia

Actrita braziliana Lucelia Santos a devenit cunoscuta in intreaga lume gratie rolului principal interpretat in telenovela de succes "A Escrava Isaura/Sclava Isaura", difuzata in peste 80 de tari.

In prezent, actrita si-a indreptat atentia catre teatru, potrivit Mediafax.

Lucelia Santos, care a inceput sa studieze teatrul la varsta de 14 ani, a fost convinsa sa joace in telenovela "Sclava Isaura" in 1976, succesul fiind unul fulminant nu numai in Brazilia, ci in intreaga lume.

Desi a fost realizat in anii '80, serialul a devenit extrem de popular in anii '90, cand a inceput sa fie distribuit de fostele tari comuniste, in Romania fiind difuzat in 1992 de postul national de televiziune.

De-a lungul carierei, Lucelia Santos a jucat in numeroase telenovele, insa a cunoscut succesul si cu prestatiile sale din filme (Bonitinha, mas Ordinaria - 1981, As Sete Vampiras - 1986, Destino - 2008). Ultimul film in care a jucat a fost "Lula, o Filho do Brasil" (2010).

Acum in varsta de 56 de ani, actrita braziliana si-a indreptat atentia catre teatru, fiind regizor si producator. Ea mentine legatura cu fanii sau prin retelele de socializare sau blog, fiind extrem de activa pe contul de Twitter.

Lucelia a fost casatorita cu compozitorul si dirijorul John Neschling, de care a divortat. Ea are un fiu, Pedro, in varsta de 30 de ani, care este si el actor.

Foto: batalhadoibope.com

     
Tag-uri: film, actrita, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii