A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720340425.4419.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata acum Megan Fox, insarcinata in 6 luni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
27-06-2012, ora 10:38

Cum arata acum Megan Fox, insarcinata in 6 luni

Articol de Madalina Irimia

Megan Fox are o burtica de toata frumusetea si pare sa suporte foarte bine sarcina, ajutata de grijuliul ei sot, Brian Austin Green, care o rasfata tot timpul. Duminica, cei doi au fost fotografiati in Hawaii, unde au aniversat doi ani de casnicie.

Megan (26 de ani) si Brian Austin Green (38 de ani) s-au casatorit in iunie 2010 in Hawaii, iar cuplul a dorit sa sarbatoreasca momentul chiar acolo unde si-au unit destinele. Mai multe fotografii realizate de paparazzi si postate pe site-ul megan-fox.com i-au susprins in ipostaze tandre, iar burtica actritei iese in evidenta.

Potrivit revistei Star, citata de cotidianul britanic Daily Mail, Megan Fox va naste o fetita, la sfarsitul lunii septembrie sau cel mai tarziu in prima saptamana din octombrie.

Vestea ca vedeta este insarcinata cu primul ei copil a devenit publica in luna martie, dar, la inceput, cuplul nu a confirmat informatia. In urmatoarele doua luni, imaginile surprinse de fotoreporteri au elucidat misterul, sarcina fiind tot mai evidenta.

Desi cei doi actori sunt casatoriti de doi ani, sarcina actritei in varsta de 25 de ani a reprezentat o surpriza. Megan Fox si Brian Austin Green s-au cunoscut in 2004 si s-au logodit in 2006, dar la inceputul anului 2009 s-au despartit. Ei si-au unit destinele un an mai tarziu.

Dupa ce s-a casatorit in 2010, Megan Fox a devenit mama adoptiva a lui Kassius, fiul in varsta de 10 ani pe care Brian Austin Green il are din prima lui casnicie, cu Vanessa Marcil.

"Ea l-a crescut pe Kassius timp de mai multi ani, iar acum va avea experienta de a fi mama unei fetite. Evident, Megan si Brian ar fi fericiti cu un copil sanatos, dar sunt incantati ca micul Kassius va avea o sora", a declarat o sursa din anturajul celor doi actori.

Megan Fox va face parte din distributia unui nou film, intitulat "Swindle", dar deocamdata scenariul inca este in lucru, iar filmarile nu vor debuta mai devreme de anul viitor, astfel ca ea se va putea dedica cresterii copilului. "Megan s-a maturizat mult in ultimii doi ani. Inainte, se concentra doar asupra carierei sale, dar acum viata de familie a trecut pe primul plan", a mai spus sursa citata de Star magazine.

Megan Fox a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in primele doua filme din seria "Transformers".

Brian Austin Green a preferat sa apara intr-o serie de productii independente si de televiziune dupa incheierea popularului serial "Beverly Hills, 90210", in anul 2000.

Foto: megan-fox.com

Sursa: eva.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii