A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630999.2579.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata Pugsley din Familia Addams, la 32 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
27-02-2014, ora 10:08

Cum arata Pugsley din Familia Addams, la 32 de ani

Articol de Madalina Irimia

Jimmy Workman, celebru pentru rolul lui Pugsley din comedia neagra "Familia Addams", nu a mai jucat in nicio alta productie la fel de cunoscuta, renuntand si revenind in repetate randuri la actorie pentru roluri mici si fiind in prezent in atentia presei din cauza unor tensiuni in familie.

Nascut pe 4 octombrie 1980 in Fairfax, Virginia, James Martin "Jimmy" Workman, Jr. este fiul mijlociu al familiei, fiind fratele mai mare al lui Ariel Winter, actrita care o interpreteaza pe Alex din serialul "Modern Family".

Rolul de debut al lui Jimmy a fost cel al lui Pugsley din "Familia Addams" (1991), cand avea 11 ani. A fost observat de echipa de la casting cand a insotit-o pe sora lui la o proba pentru rolul lui Wednesday, sora lui Pugsley (interpretata pana la urma de actrita Cristina Ricci).

Cei de pe platou l-au rugat pe Jimmy sa citeasca replicile personajului, iar rolul a fost al lui. A reluat rolul baiatului Morticiei si al lui Gomez Addams si in "Addams Family Values", doi ani mai tarziu.

Au urmat roluri mai mici, in filme precum "Black Sheep" (1996) sau "As Good as It Gets" (1997), avand scurte aparitii si in seriale ca "Matlock"(1992) si "Viata cu Louie" (1996), serie de desene animate pentru care si-a imprumutat vocea.

Sursa: mediafax.ro

Foto: vivacinema.it

     
Tag-uri: actor, varsta, infatisare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii