ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-05-2014, ora 11:12

Cum afli numarul de telefon al unei persoane care te suna cu numar ascuns

Articol de Madalina Irimia

Toata lumea a patit cel putin odata in viata sa fie sunat sau beep-uit in miez de noapte de numere necunoscute iar cei care suna cu numar ascuns, de foarte multe ori nu cunosc limitele si devin insistenti, deranjanti. Primul lucru pe care il putem dori in astfel de situatii este sa stim "cine ne suna cu numar ascuns".

Tot ce trebuie sa facem este sa cream un cont pe un serviciu VoiceIP, scrie videotutorial.ro.

"Servicul VoiceIP ne va aloca un numar pe care il putem folosi in telefonul sau smartphone-ul nostru pentru a devia toate apelurile primite, doar apelurile carora le dam ocupat, doar apelurile la care nu raspundem sau apelurile primite cand nu suntem in aria de acoperire a providerului de telefonie mobila. (...) Orice telefon sau smartphone suporta call forwarding adica devierea unui apel. Va trebui sa cautati aceasta functie in telefonul vostru la Setari apeluri sau Call Settings. In optiunea Call forwarding se trece numarul catre care doriti sa deviati, in cazul nostru numarul VoiceIP, pentru una dintre situatiile disponibile: Always Forward (Deviati toate apelurile), Forward when busy (Deviati cand respingeti apelul), Forward when unanswered (Deviati cand nu raspundeti) sau Forward when unreachable (Deviati cand nu va aflati in aria de acoperire). (...) Cea mai buna alegere sunt primele doua optiuni: Always Forward sau Forward when busy", mai scrie videotutorial.ro.

Orice telefon sau smartphone suporta call forwarding sau pe romaneste deviere apel. Va trebuie sa cautati aceasta functie in telefonul sau smartphone-ul vostru la Setari apeluri sau Call Settings. In optiunea Call forwarding (deviere apel) se trece numarul catre care doriti sa deviati (in cazul nostru numarul VoiceIP) pentru una din situatiile disponibile: Always forward (deviere intotdeauna), Forward when busy (deviere doar cand suna ocupat), Forward when unanswered (deviere cand nu raspundeti), Forward when unreachable (deviere cand nu va aflati in aria de acoperire sau nu aveti semnal)

- Daca setati devierea pentru Always forward asta inseamna ca nu va mai trebui sa stati la panda pentru al prinde pe cel care va suna cu ascuns. Toate apelurile primite vor fi deviate catre numarul VoiceIP

- Daca setati devierea pentru Forward when busy, va trebui sa stati cu mana pe telefon si sa fiti pe faza cand persoana rau intentionata va suna cu numar ascuns pentru a respinge apelul, apelul odata respins il va redirectiona pe respectiv catre serviciul VoiceIP unde se va inregistra numarul celui care va sunat chiar daca el a sunat cu ascuns

- Daca setati devierea pentru Forward when unanswered sunt slabe sanse sa il prindeti pe ce care va suna cu numar ascuns. De obicei indivizii care fac asta nu va suna pana raspundeti ci dau beep-uri scurte si sacaitoare. Setand Forward when unanswered, devierea se va face doar dupa un anumit numar de secunde in care nu ati raspuns apelului.

Mai multe amanunte aici.

Foto: yourcombine.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii