ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-09-2013, ora 16:53

"Cum afli daca ai avut telefonul ascultat." Gafa facuta de SRI pe site-ul oficial

Articol de Cristian Amariei

O stire falsa aparuta recent intr-o publicatie locala din Romania despre activitatea SRI a incurcat chiar Serviciul Roman de Informatii. Biroul de presa al SRI a preluat stirea, desi informatia era eronata, si a publicat-o pe site-ul oficial.

Biroul de presa al SRI a publicat astazi pe site-ul oficial, la sectiunea "SRI in media" stirea conform careia "SRI pune la dispozitia cetatenilor baza de date cu telefoanele ascultate", preluata de pe portalul de news Argesenii.ro, care mai departe citeaza site-ul Ziaruldeiasi.ro.

In articolul preluat pe site-ul oficial al SRI se precizeaza ca: "Serviciul Roman de Informatii a colaborat cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Ministerul Justitiei pentru realizarea unei baze de date necesara functionarii unui serviciu telefonic la care clientii majori ai companiilor de telefonie din Romania pot afla daca le-au fost ascultate telefoanele. Acest serviciu a fost realizat de catre cele trei institutii ca urmare a recomandarilor facute Romaniei de catre Comisia Europeana in procesul de monitorizare a justitiei."

Integral pe stirileprotv.ro

     
Tag-uri: gafa, SRI, site
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii