ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-09-2016, ora 14:11

Cum afli cine te-a sters din lista de prieteni de pe Facebook

Articol de Cristian Amariei
Te-ai uitat vreodata pe pagina de Facebook unui amic si ai observat ca iti apare butonul Add Friend/ Adauga prieten? Inseamna ca prietenul acela te-a sters din lista lui de prieteni.

Nu te-ai gandit apoi ca poate exista si alti prieteni care au pacatuit la fel, te-au sters si ei din listele lor de prieteni virtuali?

Exista o aplicatie, valabila si pentru telefoanele cu Android cat si cele cu iOS care te ajuta sa afli care sunt prietenii care nu te-au mai vrut ca amic pe Facebook. Aplicatia se numeste Who deleted me from Facebook si tine evidenta prietenilor tai de pe cea mai cunoscuta retea sociala din lume. O gasesti in App Store si Google Play.

Aplicatia iti poate arata cine te-a sters din lista lor de prieteni doar din momentul in care ai instalat-o pe telefonul tau.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti conectezi contul tau de Facebook la aplicatie.

La ce mai foloseste aceasta aplicatie buclucasa? iti arata prietenii noi, persoanele pe care le-ai sters si conturile dezactivate.

Pentru cei ce prefera sa foloseasca Facebook de pe laptop, exista si o extensie care face exact acelasi lucru ca aplicatia mentionata mai sus. Extensia este disponibila pe Google Chrome.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: facebook, prieteni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii