A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719645558.3534.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum a rezolvat un copil de 12 ani o problema de care o industrie de zeci de miliarde de dolari nici nu stia ca exista
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-03-2013, ora 06:01

Cum a rezolvat un copil de 12 ani o problema de care o industrie de zeci de miliarde de dolari nici nu stia ca exista

Articol de Cristian Amariei

Industria cosmeticelor din Statele Unite a depasit in 2011 pana si nivelul urias de dinainte de criza. Afacerile cu produse de ingrijire corporala au inregistrat venituri de peste 38 miliarde de dolari, iar analistii considera ca exista sanse pentru si mai mult de atat, noteaza Business Insider.

In prezent, pe piata exista o multitudine de optiuni pentru ingrijirea pielii. Produsele de ingrijire se adreseaza tuturor tipurilor de consumatori. Insa in urma cu cativa ani, industria cosmeticelor lasase o nisa neacoperita, si anume cea a preadolescentilor, noteaza Business Insider.

In urma cu mai bine de trei ani, Christy Prunier, fosta producatoare de la Hollywood, si-a dat seama ca nu exista niciun produs cosmetic pe care fiica sa, Willa Doss, in varsta de 9 ani, putea sa-l foloseasca. Willa nu voia sa foloseasca gamele pentru bebelusi, iar cele dedicate adultilor contineau prea multe substante daunatoare varstei sale. In plus, o deranja textura incarcata a acestora.

Integral pe incont.ro

Foto: thewomenseye.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii