A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830932.0525.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum a reusit un salariat sa nu munceasca DELOC ani de zile: "Sunt agent CIA, nu ma deranjati"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-12-2013, ora 11:47

Cum a reusit un salariat sa nu munceasca DELOC ani de zile: "Sunt agent CIA, nu ma deranjati"

Articol de Cristian Amariei

"Sunt agent CIA, nu ma deranjati" - asta este minciuna geniala care l-a ajutat pe un american sa nu mearga la serviciu ani de zile si totusi sa isi incaseze salariul la zi, cel mai mare salariu din institutia la care lucra.

Americanul John C Beale era cel mai bine platit angajat al Agentiei pentru Protectia Mediului (EPA), cu un salariu de 206.000 dolari pe an, cu toate ca nu se prezenta la serviciu cu lunile.

Cea mai lunga perioada de absenta de la job a fost de 18 luni, incepand cu iulie 2011, timp in care nu a muncit ABSOLUT DELOC, potrivit NBC News.

Nimeni nu a indraznit sa ii spuna nimic in toata aceasta perioada, iar salariul si bonusurile ii intrau in continuare in cont, deoarece Beale spusese tuturor ca lucreaza pentru CIA.

Din nefericire pentru american, ulciorul nu a mers de multe ori la apa (decat vreo 3 ani), dupa care sefii lui au aflat ca totul a fost o minciuna.

John C Beale a fost condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea de 30 de luni, procurorii vorbind de o "infractiune de proportii masive", prejudiciu total depasind un milion de dolari.

Sursa: realitatea.net

Foto: rt.com

     
Tag-uri: angajat, agent, CIA
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii