A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664890.9842.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum a reactionat un barbat daltonist cand a vazut pentru prima data culoarea ochilor copiilor lui. Clipul a devenit viral
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2015, ora 13:04

Cum a reactionat un barbat daltonist cand a vazut pentru prima data culoarea ochilor copiilor lui. Clipul a devenit viral

Articol de Madalina Irimia
Un clip ce surprinde reactia unui barbat daltonist atunci candi reuseste, pentru prima data, sa vada culorile cu acuratete a devenit viral pe Internet. Opie Huges a marturisit ca a fost coplesit de emotie.

Un filmulet publicat zilele trecute pe YouTube a devenit viral datorita povestii emotionante pe care o ascunde. Clipul surprinde reactia unui barbat din Pennsylvania, care, cu ajutorul unor ochelari speciali, reuseste pentru prima data sa distinga culorile cu acuratete.

Opie Huges sufera de daltonism inca de la nastere, relateaza insideedition.com. Recent insa, tanarul a descoperit pe Internet niste ochelari meniti sa-i ajute pe cei diagnosticati cu aceasta boala. Totusi, pentru ca nu a avut bani sa-i cumpere, a renuntat la ideea achizitionarii lor. Surpriza a venit insa din partea iubitei si surorii lui, care i i-au oferit in dar de ziua lui.

Am vrut sa-i cumpar instantaneu, dar apoi mi-am dat seama ca au un pret prea mare”, a povestit Opie. „Pana la urma, sora mea a facut o campanie de strangere de fonduri, despre care eu am stiut, dar care nu am crezut ca va functiona”, a recunoscut el.

Momentul in care americanul a primit darul a fost filmat de sora acestuia, care, ulterior, a publicat clipul si pe YouTube.

Vazand pentru prima data culoarea ochilor copiilor lui, a florilor si a intregii naturi, barbatul a izbucnit in lacrimi. „Este extrem de coplesitor”, a marturisit americanul.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: tata, copii, daltonism
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii