ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-09-2015, ora 12:20

Cum a reactionat Horia Tecau dupa ce Simona Halep a abandonat proba de dublu mixt

Articol de Cristian Amariei
Horia Tecau a declarat ca este mai important ca Simona Halep sa se refaca pentru urmatorul ei meci la simplu, din sferturile de finala, decat sa participe in competitia de dublu mixt pe care cei doi o incepusera la US Open.

"Intrand in aceasta competitie de mixt stiam de la inceput ca va fi riscul ca Simona sa nu poata continua, pentru ca are de jucat simplu. Daca are un meci de trei seturi in care este foarte solicitata, stiam ca va fi greu sa intre dupa aceea la mixt. Simplul este o prioritate mult mai mare pentru ea, imi doresc sa-si revina si sa fie pregatita pentru urmatorul meci, asta-i cel mai important. M-am bucurat sa joc alaturi de ea, am castigat doua meciuri, ne-am distrat, ne-am simtit bine, poate o sa mai avem ocazia sa jucam si alta data. Deocamdata incercam amandoi sa ne recuperam si sa fim apti, eu pentru meciul de dublu, ea pentru meciul de simplu", a declarat Tecau la New York, potrivit Mediafax.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale US Open, dupa ce a invins-o, luni, cu scorul de 6-7 (6), 7-5, 6-2, pe sportiva germana Sabine Lisicki, locul 24 WTA si cap de serie numarul 24.

Dupa aceasta partida, care a durat doua ore si 38 de minute, Simona Halep s-a retras din proba de dublu mixt. Ea si Tecau urmau sa joace la scurt timp dupa meciul de simplu feminin cu perechea Martina Hingis/Leander Paes (Elvatia/India), cap de serie numarul 4.

Halep va evolua, miercuri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA si cap de serie numarul 20, in sferurile de finala ale US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii