A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830648.0121.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum a hackuit FBI iPhone si ce a obtinut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-04-2016, ora 10:41

Cum a hackuit FBI iPhone si ce a obtinut

Articol de Cristian Amariei
Cazul FBI impotriva Apple a fost inchis, dar consecintele acestui demers vor fi resimtite mult timp de-acum inainte. Pe de-o parte, compania condusa de Tim Cook insista ca acest caz nici nu trebuia sa existe; de cealalta parte, FBI pare sa se confrunte cu cea mai mare criza de PR din istoria sa.

Disputa dintre Apple si FBI a ajuns la sfarsit dupa ce Biroul de Investigatii al Statelor Unite a renuntat la petitia catre Curtea de Justitie din California prin care voia sa oblige compania sa deblocheze telefonul unuia dintre atacatorii teroristi din San Bernardino. in final, nu a fost necesara interventia inginerilor de la Apple pentru a trece de protectia telefonului, hackul fiind realizat de catre o companie terta, specializata in astfel de servicii.

Aceasta este o veste buna pentru Apple si pentru intreaga industrie de dezvoltatori de hardware si software, companiile nefiind astfel obligate sa ofere codul sursa al sistemelor de protectie, iar fortele de ordine neputand accesa dispozitivele dupa bunul plac. Nu a fost dezvaluita metoda de hacking folosita si nici daca informatiile stocate pe telefon includ dovezi care ar putea ajuta in investigatia cazului San Bernardino. Nu este clar nici daca metoda folosita pentru telefonul lui Syed Rizwan Farook functioneaza si pe alte modele de iPhone. Acesta detinea un iPhone 5C actualizat la versiunea 9.0 de iOS. ultimul model cu arhitectura pe 32 de biti de la Apple. Este posibil ca hackul sa nu poata fi rulat pe modelele mai noi, construite in jurul instructiunilor pe 64 de biti.

FBI-ul incearca sa nu ofere foarte multe detalii pe parcursul investigatiei, insa probabil ca vor oferi mai multe amanunte odata ce acestea devin publice. In acest moment, nu a fost divulgat nici macar numele companiei care a asistat deblocarea telefonului.

Continuarea pe businessmagazin.ro
     
Tag-uri: apple, fbi, deblocare, telefon
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
PhyllisJap,  14.02.2017 08:45

wh0cd420001 levitra 40 mg

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii