ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-07-2014, ora 18:00

Cum a ales o mama sa-si pastreze amintirile copiilor sai (FOTO)

Articol de Madalina Irimia

De obicei, parintii doresc sa realizeze fotografii cu copiii lor sau sa le pastreze intr-un jurnal, insa o mama a facut ceva mai neobisnuit. Angie Stevens, mama a trei copii, ultimul fiind un baietel de doi ani, a realizat cate un desen in fiecare zi timp de doi ani, in total avand peste 700 de imagini care ilustreaza intamplari din viata copiilor ei, relateaza Daily Mail.

Femeia de 38 de ani petrece aproximativ 20 de minute pentru fiecare desen cu cei trei copii ai sai, apoi le posteaza pe blogul ei "Doodlemum". In desenele ei apar si animalele de companie si ii prezinta pe copiii sai in varii ipostaze: cand sunt la fereastra, cand scot limba unul la celalalt, cand dorm, cand se joaca si chiar cand fac miscare.

"A devenit un fel de obsesie si acum fac aceste imagini in fiecare seara, dupa ce se culca cei mici. Majoritatea pozelor sunt amuzante, dar de fapt este o metoda prin care eu ma descarc si prin care incerc sa trec peste lucrurile care mi se intampla. Cum ar fi episodul cand Mike (unul dintre copii) a fost batut la scoala. Dimineata, copiii vin la mine nerabdatori ca sa vada ce am mai desenat", a povestit mama lor.

Angie Stevens are o diploma in tehnica ilustratiei, insa nu a avut timp pentru a-si pune in aplicare talentul. Abia dupa nasterea primului copil a reinceput sa schiteze vederi, iar dupa nasterea celui de-al treilea copil s-a simtit motivata sa faca si mai mult. Chiar daca era vorba despre momente dificile, precum batai sau boli, Stevens a continuat sa deseneze.

Blogul sau a fost lansat in 2010 si de atunci s-a documentat in privinta alaptatului, educatia copiilor si cum sa iti distrezi copiii."E frumos si amuzant sa te uiti pe vechile desene si sa iti aduci aminte de momentele respective. Imi aduc aminte si de sentimentele de atunci", a adaugat mama.

Sursa: gandul.info

     
Tag-uri: mama, copii, blog
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii