A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728188812.6056.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum a ajuns vrajitoarea din Piratii din Caraibe una dintre cele mai stralucitoare actrite ale momentului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
23-10-2012, ora 11:44

Cum a ajuns vrajitoarea din Piratii din Caraibe una dintre cele mai stralucitoare actrite ale momentului

Articol de Madalina Irimia

Femeile Bond au ajuns un adevarat brand, sunt aproape perfecte si ireal de frumoase. Iubitorii agentului 007 nu le-au putut uita pe Halle Berry, Eva Green sau Jane Seymour. Skyfall marcheaza o noua era in franciza lui James Bond si la capitolul "fete" unde Daniel Craig are parte de 3 partenere superbe.

Naomie Harris (36 de ani), Berenice Marlohe (33 de ani) si Tonia Sotiropoulou ( 25 de ani) sunt cele trei "accesorii" feminine ale lui Daniel Craig in Skyfall. Cele 3 femei sunt simboluri ale frumusetii ispititoare, ale glamour-ului si ale stilului sofisticat pe care Fetele Bond le promoveaza de 50 de ani.

Superba actrita de culoare Naomie Harris este cea mai experimentata din grup. Cu origini jamaicane, Naomie Harris a fost crescuta intr-un apartament modest de o mama singura, scenarista de profesie, si a dezvaluit intr-un interviu pentru tabloidul The Sun ca nu a visat niciodata sa calatoreasca in jurul lumii in locuri pline de stralucire ca cele din Turcia, China sau SUA unde s-a filmat Skyfall.

Naomie Harris a povestit ca a mers la facultate pentru ca nu a vrut sa fie considerata "o actrita prostuta" si si-a dorit ca oamenii sa o respecte. Naomie a studiat baletul in copilarie iar apoi stiintele sociale si politice la prestigioasa Universitate Cambridge din Anglia, dar spune ca nu si-a dorit niciodata sa faca altceva decat actorie.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe procinema.ro

Foto: ozzienews.com

     
Tag-uri: actrita, vrajitoare, film
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii