A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832311.1189.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum a ajuns un roman sa aiba de platit la sanatate 1.3 milioane de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
03-04-2013, ora 18:07

Cum a ajuns un roman sa aiba de platit la sanatate 1.3 milioane de lei

Articol de Cristian Amariei

Un bistritean are de platit la bugetul asigurarilor sociale de sanatate nu mai putin de 1.320.520 lei, acesta figurand cu creante inca din anul 2007, la care s-au adaugat si penalitatile aferente, potrivit informatiilor furnizate miercuri AGERPRES de catre purtatorul de cuvant al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Bistrita-Nasaud, Oana Bodor.

Bistriteanul in cauza realizeaza venituri din activitati independente, insa nu si-a mai platit contributia lunara de 5,5% la asigurarile de sanatate de mai bine de cinci ani. Suma datorata de aceasta persoana reprezinta 15% din totalul debitelor inregistrate la nivel judetean la fondul national unic de asigurari sociale de sanatate.

In Bistrita-Nasaud, in prezent sunt inregistrate 9.635 de persoane care realizeaza venituri, dar nu si-au platit contributia obligatorie la sanatate, motiv pentru care nu pot avea calitatea de asigurati. Datoriile acestora se ridica la 8.824.921 lei, adica la peste doua milioane de euro.

Integral pe capital.ro

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: bani, creante, CJAS
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii