ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
07-01-2014, ora 14:58

Cum a ajuns un politist din Bacau milionar in euro

Articol de Cristian Amariei

Timp de constructie doua zile, consum de energie mai mic de pana la cinci ori, rezistenta la seisme, facturi reduse cu pana la 75%. Sunt cateva dintre avantajele pe care le aduc casele din lemn, la moda pe pietele din vestul Europei.

O companie din Bacau incearca sa schimbe obiceiurile romanilor in materie de imobiliare si sa ii convinga ca acestea sunt locuintele viitorului. Vor prinde si pe piata autohtona solutiile caselor mai mult ecologice decat economice?

UN IMOBIL MODERN CU O SUPRAFATA DE 500 DE METRI PATRATI, dotat cu o zona de spa si fitness, dar si cu o piscina acoperita si un spatiu special amenajat pentru activitatile care tin de hobby-uri, alimentat exclusiv prin mijloace de energie neconventionala se ridica chiar acum in apropierea orasului Bacau. Este viitoarea locuinta a lui Razvan Cazacu, o constructie exclusiv pe structura din lemn care a inceput in aprilie si va fi incheiata, potrivit lui Cazacu, pana la sfarsitul anului. Antreprenorul de 41 de ani si-a petrecut ultimii zece ani construind case din lemn pentru Franta, Norvegia, Olanda sau Belgia intr-o fabrica cu 50 de angajati din Moinesti, oras aflat la aproape 40 de kilometri de Bacau.

Integral pe businessmagazin.ro

     
Tag-uri: politist, casa, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii