A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819537.1575.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum a ajuns o tanara de 29 de ani care traia din ajutor de somaj sa faca 1 milion dolari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-02-2016, ora 13:13

Cum a ajuns o tanara de 29 de ani care traia din ajutor de somaj sa faca 1 milion dolari

Articol de Madalina Irimia
In 2012 Kimra Luna nu avea niciun ban. Ea impreuna cu sotul ei, Seth, si cu cei doi copii traiau in California cu socrii ei, incercand sa supravietuiasca, informeaza Business Insider.

"Timp de patru ani, nici eu, nici sotul meu nu am avut un job constant", a povestit tanara de 29 ani. "Aveam ceva economii, dar s-au evaporat repede, traiam din ajutorul de somaj", a adaugat ea.

Seth a reusit sa obtina o slujba ca sofer si castiga indeajuns sa acopere cheltuielile de baza. Dupa sase luni de stat acasa, Luna s-a plictisit asa ca a apelat la economii si a cumparat un computer.

Kimra Luna si-a pornit un blog, apoi s-a angajat. Vindea produse de ingrijire a pielii si suplimente organice. Intre timp a inceput sa citeasca mai multe despre antreprenoriat, iar in primavara anului 2014 si-a lansat propriul site si a renuntat la job.

Pentru asta a facut un imprumut de 5000 de dolari, bani pe care i-a folosit pentru crearea site-ului, pentru promovarea pe Facebook si pe cursuri online. In momentul de fata, principala sursa de venit este un program de marketing de 12 saptamani "Be True, Brand You", care costa 2000 de dolari si care are 500 de studenti, scrie Business Magazin.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii