A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665145.6835.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum a ajuns biciul noul tratament impotriva alcoolismului si dependentei de droguri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-01-2013, ora 16:07

Cum a ajuns biciul noul tratament impotriva alcoolismului si dependentei de droguri

Articol de Madalina Irimia

Oamenii de stiinta siberieni sunt convinsi ca au descoperit una dintre cele mai eficiente metode de tratare a alcoolismului, a dependentei de droguri sau chiar a celor care devin dependenti de munca: pedeapsa fizica.

„Tratamentul” inovator a fost initial ideea lui Sergei Speransky, specialist la Novosibirsk Institute of Medicine , insa acum este pusa in practica de medicii German Pilipenko si MarinaChukhrova. Cei doi spun ca au reusit sa vindece astfel peste 1.000 de persoane, arata Siberian Times.

Dr. Pilipenko a explicat ca principiul functionarii terapiei sale este unul simpu: persoanele dependente de stupefiante prezinta un deficit de endorfina, cunoscuta drept „hormonul fericirii”. Pacientii sunt biciuiti cu ramuri de salcie pentru ca durerea fizica stimuleaza eliberarea acestui hormon in organism. Astfel, in cele din urma, ajung sa se simta mult mai bine.

Integral pe gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii