A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675377.9413.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum a ajuns acest barbat proprietarul unei insule cheltuind doar 49 de dolari. Vezi aici cum arata paradisul tropical
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-08-2016, ora 11:06

Cum a ajuns acest barbat proprietarul unei insule cheltuind doar 49 de dolari. Vezi aici cum arata paradisul tropical

Articol de Cristian Amariei
Un australian a castigat un premiu cat se poate de interesant in cadrul unei tombole, si anume, un paradis tropical. Barbatul australian cunoscut doar cu numele de Joshua a participat la o tombola si a castigat o resortul Kosrae Nautilus aflat pe o insula din Micronesia, scrie CNN.

Dupa ce au petrecut 20 de ani pe insula, proprietarii au decis ca vor sa se mute inapoi in Australia. insa nu au vrut sa vanda, pur si simplu, insula, celui care ofera cei mai multi bani, ci au vrut sa dea sansa oricui de a castiga insula, astfel au organizat o tombola in care oricine care cumpara un bilet cu 49 de dolari avea sansa sa castige Kosrae Nautilus Resort.

Oameni din peste 100 de tari au cumparat bilete la tombola. in total s-au vandut 75.000 de bilete, ceea ce inseamna ca proprietarii au obtinut aproape 4 milioane de dolari. Astfel norocosul castigator a castigat un paradis tropical, o afacere cu tot cu angajati, care nu are nici datorii si care este profitabila.

"Suntem intr-un nou capitol al vietii si suntem gata sa predam stafeta altcuiva. Am avut o viata frumoasa aici, dar urmatorul nostru obiectiv este sa devenim bunici cu norma intreaga", a spus Doug Beitz, proprietarul resortului.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii