A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664705.8803.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Culorile cu care nu poti da gres la petrecerile de Sarbatori. Afla cum poti arata perfect!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-12-2014, ora 12:50

Culorile cu care nu poti da gres la petrecerile de Sarbatori. Afla cum poti arata perfect!

Articol de Madalina Irimia
Poate fi cu adevarat dificil si stresant sa-ti alegi o rochie noua pentru fiecare petrecere de Sarbatori. Ca sa nu mai spun ca e si costisitor. Cel mai simplu si rapid truc pentru a alege o tinuta perfecta de party este sa tii cont de culoare. Fie ca investesti intr-o rochie noua sau restilizezi una mai veche, iata care sunt culorile cu care nu poti da gres la petrecerile de sfarsit de an.

Nuante metalice
Cum sarbatorile inseamna in primul rand stralucire si opulenta, gandeste-te, inainte de toate, la nuantele metalice. Poti sa porti chiar si o pereche de jeansi, daca adaugi o jacheta cu paiete aurii, tinuta va capata instantaneu un aer festiv.

Pantofii argintii vor scoate din anonimat o tinuta all black, iar un clutch auriu va completa o rochie intr-o nuanta neutra.

Desigur, stralucirile metalice pot fi si pe alte culori insa, preferabil, cele de sezon, precum rosu, verde, negru sau albastru. Pentru un look stylish opteaza intotdeauna pentru nuante intense si inchise si te asigur ca nu vei gresi.

Rosu
Luna decembrie este echivalenta cu rosul - este culoarea Craciunului si, in plus, se spune ca iti aduce noroc sa porti rosu de Revelion. Ce scuza mai buna, atunci, sa imbraci o rochie rosie ca focul sau sa-ti accesorizezi tinuta cu o pereche sexy de stiletto rosii?

Culori roiale
Rosu este prea puternic pentru tine? Opteaza pentru o nuanta mai inchisa a lui: burgundiu. Burgundiul (grena sau visiniu) are un aspect luxuriant si, in plus, arata bine cam pe toata lumea. Faptul ca e in tendinte sezonul acesta e un motiv in plus pentru a-l imbraca la petrecerile de Sarbatori. Sigur vei gasi prin magazine o rochie frumoasa in aceasta nuanta.

Albastrul inchis este o culoare potrivita pentru cocktail, insa conteaza mult textura materialului. Daca poti scapa basma curata cam cu orice rochie rosie, nu acelasi lucru il pot spune despre albastru. Alege materiale fine, luxuriante precum matasea, taftaua sau brocartul.
Negru

Cand nimic altceva nu merge, poti oricand sa apelezi la eternul si sofisticatul negru. Chiar si o pereche de jeansi negri capata un look glam atunci cand sunt combinati cu un sutien din dantela, un blazer negru, o preche de stiletto si un colier stralucitor. O rochie neagra poate fi reinventata cu usurinta cu ajutorul catorva accesorii iar un costum negru cu pantaloni de munca poate deveni o piesa de rezistenta la cocktail. In plus, negrul ascunde defectele, slabeste si, chiar daca materialul nu este cel mai calitativ, pe negru va arata mai bine.
Mai multe imagini pe ele.ro
     
Tag-uri: tinute, culori, sarbatori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii