A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630160.158.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cu cine te casatoresti in functie de zodie?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-06-2014, ora 11:07

Cu cine te casatoresti in functie de zodie?

Articol de Madalina Irimia

Esti adeptul casatoriei, isi doresti o familie frumoasa, copii si un partener pe care sa-l iubesti pana la sfarsitul zilelor? Nu pare asa mare realizare, mai ales ca, de-a lungul timpului, oamenii cam asta au facut cu viata lor, intr-un final...

Insa, casatoria implica ceva mai mult decat iubire, pasiune – casatoria inseamna convietuire, arta de a forma o familie pentru care ai nevoie de persoana potrivita, compatibila cu tine si cu gandurile tale.

Care este persoana compatibila nu poti decat sa afli singur, in timp si cu ajutorul astrelor, bineinteles.

Asadar, cu cine ar fi de preferat sa te casatoresti in functie de zodie:

Berbec

Exista pentru cei nascuti sub semnul astral Berbec 4 zodii cu care acestia sunt compatibili pe termen lung: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator, insa doar cei nascuti in Gemeni sunt partenerii ideali pentru Berbec.

Cu semnul astral Gemeni, Berbecii pot face o echipa incantatoare: amandoi neobositi si inclinati spre cunoastere a noului.

Mai mult, numai o personalitate ca a Gemenilor poate limita tendinta de a domina a Berbecilor, acestia din urma dand dovada de multa ingeniozitate cand vine vorba de relatia lor cu un individ ghidat de semnul Berbec.

Gemenii nu au prejudecati sexuale, ceea ce Berbecilor le va placea enorm, Berbecul este inteligent din fire, cel nascut in Gemeni este versatil, amandoi depun eforturi pentru mentinerea interesului. De aceea, o casatorie va avea cu siguranta succes.

Integral pe one.ro

Foto: wowcher.co.uk

     
Tag-uri: casatorie, zodii, horoscop
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii