A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756386.4034.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cu ce tip de femei sunt predispusi barbatii sa insele si cauza infidelitatii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-03-2014, ora 08:09

Cu ce tip de femei sunt predispusi barbatii sa insele si cauza infidelitatii

Articol de Madalina Irimia

Daca vorbim de o aventura, barbatii tind sa fie atrasi de femeile cu trasaturi faciale mai "feminine".

In urma unui studiu realizat de Anthony Little de la Universitatea Stirling si Benedict Jones de la Universitatea Glasgow aflam de ce sunt barbatii infideli si de ce tip de femei sunt atrasi atunci cand se hotarasc sa tradeze sentimental partenera.

Trasaturile feminine, precum un maxilar mai mic sau obraji mai plini, prezinta o legatura directa cu nivelul de atractie al unei femei (asa cum este el perceput de catre barbati). Gradul de atractie este perceput ca un indicator direct al sanatatii, tineretii, fidelitatii si a altor trasaturi, explica cercetatorii.

De asemenea, trasaturile feminine sunt asociate unui nivel mai ridicat al hormonului feminin estrogen, ce are o legatura directa cu succesul reproductiv. Cercetatorii au descoperit ca atunci cand este vorba de relatii de lunga durata, „barbatii prefera femeile mai putin atragatoare, cu mai putine trasaturi feminine”.

Studiile asupra factorilor ce influenteaza alegerea partenerilor au fost efectuate mai ales asupra femeilor, aceste cercetari obtinand un rezultat similar: femeile prefera un barbat mai masculin pentru relatii de scurta durata, dar unul mai putin masculin pentru o relatie de lunga durata, fiind posibil ca cel din urma sa reprezinte o varianta mai de incredere in ceea ce priveste cresterea copiilor.

Citeste mai multe detalii despre Cercetatorii au descoperit tipul de femeie cu care barbatii sunt predispusi sa insele si cauza infidelitatii, pe Descopera.ro110

Foto: robertmanni.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii