ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-01-2013, ora 13:14

Cu ce s-au trezit la usa doi batrani, dupa 50 de ani: "Cum ar putea sa fure cineva asa ceva?"

Articol de Madalina Irimia

La aproape 50 de ani dupa ce-si declarau iubirea pe hartie, doi soti din California s-a trezit cu un pachet de scrisori de dragoste la usa.

La acea vreme nu au primit misivele, care le-au fost livrate abia acum de un tanar emotionat de ce-a citit pe foile ingalbenite.

Scrisorile trimise intre anii 1940 si 1960 au fost furate, cel mai probabil, de un colectionar de timbre. Fost militar, barbatul a fost multi ani plecat pe front si-i scria sotiei din Anglia, Franta sau Belgia.

Recent, nepotul unui filatelist a gasit lada cu scrisori si a decis sa le inapoieze destinatarilor. Asa ca sotii, care au serbat de curand 70 de ani de la casatorie, au inceput sa lectureze sutele de scrisori pe care le credeau pierdute.

"Scrisorile noastre de dragoste...Cum ar putea cineva sa fure scrisori de dragoste? Acum ne-au amintit de atatea lucruri", a declarat femeia, emotionata.

"Daca Domnul ne da timp, s-ar putea sa le recitim pe toate. Acum ne-au trezit amintiri atat de frumoase, dar sa traim in acea vreme a fost un iad", a spus si sotul, Lloyd Michael.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: dailymail.co.uk

     
Tag-uri: cuplu, scrisori, dragoste
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii