A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756402.7803.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cu ce iti poti vopsi parul natural?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-03-2014, ora 14:00

Cu ce iti poti vopsi parul natural?

Articol de Madalina Irimia

Pe termen scurt, rezultatele vopselelor permanente sunt deosebite: o culoare placuta si o stralucire intensa. Daca e sa aducem in discutie insa efectele pe termen lung, lucrurile nu mai stau la fel de bine fiindca, in timp, ele degradeaza parul. Exista o alternativa: colorarea vegetala.

La baza acestui tip de produse stau pigmentii naturali, extrasi din plante. Folosindu-le, parul tau nu va capata doar o culoare frumoasa, ci va beneficia si de un tratament binefacator. De ce? Pentru ca, spre deosebire de substantele chimice, care patrund in firele de par, colorantul vegetal le acopera cu un invelis protector. Ba, mai mult, nici macar scalpul nu va avea de suferit. Chiar si femeile insarcinate pot apela la acest tip de colorare pentru ca nu contine substante chimice.

Nuante naturale

Daca esti bruneta si vrei sa te faci blonda, atunci colorantul vegetal nu este cea mai buna alegere. De la bun inceput, trebuie sa stii ca vorbim mai degraba despre o nuantare a parului decat de o colorare propriu-zisa. Mai mult, va fi imposibil sa iti deschizi culoarea parului. Acest lucru se poate face doar prin oxidare. Vei putea in schimb sa-ti inchizi culoarea parului si sa acoperi firele albe.

Integral pe unica.ro

Foto: frumusele.ro

     
Tag-uri: vopsire, par, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii