A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674686.3786.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cu cat s-ar fi scumpit abonamentele la cablu, daca Romtelecom ar fi pastrat canalele PRO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
05-01-2013, ora 17:02

Cu cat s-ar fi scumpit abonamentele la cablu, daca Romtelecom ar fi pastrat canalele PRO

Articol de Cristian Amariei

Surse din piata au declarat pentru ECONOMICA.NET faptul ca preturile abonamenteleor la televiziunea DTH si IPTV ar fi crescut cu pana la 20% in functie de pachetul detinut de utilizator.

Pentru a nu duce la scumpirea abonamentelor si pentru a se evita scoaterea canalelor PRO din grila, Romtelecom a propus Pro TV S.A. realizarea unui pachet special.

"Cresterea acestor costuri de catre ProTV S.A., care nu sunt in concordanta cu realitatile pietei, ar fi implicat in mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clientilor Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord sa-l accepte. Romtelecom si-a aratat toata deschiderea in timpul acestor negocieri, propunand grupului ProTV S.A. inclusiv constituirea unui pachet separat pentru aceste canale, disponibil pentru un cost suplimentar, insa si aceasta varianta a fost declinata", au declarat reprezentantii Romtelecom.

Citeste pe ECONOMICA.net cati lei ar fi trebuit sa plateasca in plus abonatii Romtelecom daca posturile PRO ar fi ramas in grila.

     
Tag-uri: PRO, trust, cablu, romtelecom
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii