A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675320.0672.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cu acest DISPOZITIV REVOLUTIONAR nu va mai trebui sa iti deszapezesti niciodata masina
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-01-2013, ora 15:49

Cu acest DISPOZITIV REVOLUTIONAR nu va mai trebui sa iti deszapezesti niciodata masina

Articol de Cristian Amariei

Uita de zilele cand inghetai deszapezind automobilul! Pe piata exista in prezent o solutie care iti permite sa pornesti masina cu ajutorul telefonului mobil, oferind un grad ridicat de confort in anotimpurile reci, dar si pe timp de vara.

Viper SmartStart este singura aplicatie din lume care permite utilizatorilor sa-si porneasca masina prin apasarea unui singur buton al iPhone-ului sau iPod-ului din dotare. Viper StartSmart ofera un grad ridicat de confort in anotimpurile reci, cand dezgheata geamurile si incalzeste interiorul masinii, dar si pe timp de vara, cand racoreste masina prin activarea aerului conditionat.

Tehnologia SmartStart este cea care iti transforma smartphone-ul intr-un instrument de comunicare cu propria masina. Prin intermediul aplicatiei SmartStart poti sa iti incui/descui masina, armezi/dezarmezi sistemul de securitate, sa iti pornesti motorul de la distanta, sa iti deschizi portbagajul de oriunde te-ai afla, dar si sa stii exact unde se afla masina ta, sa ii spui in ce zone are voie sa circule/nu are voie sa intre, sa te anunte cand pleaca de pe loc (furata sau pornita de cineva care are permisiunea ta sa o porneasca), sa te anunte cand a depasit o anumita viteza.

Dar poate cel mai important lucru, aplicatia SmartStart 3.0 are functii de cloud-computing. Respectiv, la acest moment, masina isi face programul in functie de propria ta rutina. De exemplu, daca i-ai comunicat deja ca lucrezi de luni pana vineri de la ora 9 la 17 si temperatura exterioara coboara sub, sa spunem, 5 grade, te anunta la 16.45 ca afara e frig si ca poate porni motorul in asa fel incat sa gasesti masina incalzita.

Tehnologia este inca la inceput, dar se va dezvolta in aceasta directie a comunicarii si interactionarii continue cu masina. O sa ajunga sa iti spuna cand trebuie sa mergi la service, sa iti faca diagnoza masinii continuu, sa te anunte cand trebuie sa schimbi uleiul etc. Toate aceste functii au efect in zona de securitate si siguranta in trafic – te ajuta sa previzionezi situatii periculoase.

Cei interesati de Viper SmartStart pot vizita pagina web a firmei Falcon Electronics, importatorul oficial in Romania.

Sursa: capital.ro

     
Tag-uri: masina, dispozitiv, iPhone
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii